Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balneológiai klaszterek - Balneológia képes leírás - Balneológia.tlap.hu
részletek »

Balneológiai klaszterek - Balneológia - Balneológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balneologia.tlap.hu » Balneológiai klaszterek - Balneológia
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dél-alföldi Klaszter

Dél-alföldi Klaszter

Igen fontos portálunk megjelenése, a gyors és széleskörű tájékoztatásban és kapcsolattartásban az Egyesület és Klaszter tagjai között, partner kapcsolatainkban, oktatásban -képzésben, és marketing tevékenységünkben egyaránt. Interaktív felület kialakítására törekszünk, hogy minél gyorsabb, életszerű kapcsolatban legyünk az egészségturizmus, az egészségipar részeseivel.

Dél-dunántúli Klaszter

Dél-dunántúli Klaszter

Gazdag történelmi múlt emlékei, változatos tájak és barátságos emberek fogadják a Dél-Dunántúlra érkezőt. A terület szinte minden Magyarországra jellemző tájtípust felölel. A keleti és déli határán futó folyók, a Duna, a Dráva és a Mura mentén alföldi jellegű síkságok fekszenek. A szelíd pannon táj legjellemzőbb részei a dombságok, amelyek lankás, völgyekkel tagolt, erdő borította hátaikkal a jellegzetes dunántúli panorámát alkotják. A két hegyvidéki 'sziget', a Mecsek és a Villányi-hegység védett geológiai és botanikai ritkaságaikkal a természetjárók kedvelt úti céljai közé tartoznak. A dombhátak ölében megbúvó aprócska falvak féltve őrzik gazdag hagyományaikat.

Észak-alföldi Klaszter

Észak-alföldi Klaszter

Az Innova Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség az Észak-alföldi Termál Klaszter Egyesülettel együttműködve 5 alkalomból álló partnertalálkozókat szervez a termálvíz hasznosítás területén érintett szakemberek részére.

OBIK

OBIK

Az Orvosi Biotechnológiai Innovációs Klaszter (OBIK) fő célkitűzése komplementer vállalatok hálózatának kialakítása a daganatos és gyulladásos megbetegedések gyógyításában alkalmazott egyénre szabott diagnosztika és terápia, ill. a regereratív őssejtterápiás szolgáltatások területén. Ennek eredője egy megfizethető, világszínvonalú egészségipari szolgáltató és fejlesztő hálózat a közép-magyarországi régióban - de az országhatáron túlnyúló brand alatt.

Pannon Termál Klaszter

Pannon Termál Klaszter

A Pannon Termál Klaszter létrehozására és működtetésére- a Nyugat- dunántúli régió termálvízkincsének fejlesztési programja, illetve az abban megfogalmazott feladatoknak megfelelően- együttműködési megállapodást írt alá a Nyugat- dunántúli régió és a Balaton régió 27 fejlesztésben, szolgáltatásban meghatározó vállalata, szervezete 2001. június 22- én Bükfürdőn.

Tuti menü